Recomanacions de sèries relacionades amb les noves tecnologies

with No hi ha comentaris

Al nostre post d’avui, us volem recomanar algunes sèries relacionades amb el món de les telecomunicacions i les noves tecnologies per intentar que aquest cap de setmana de quarantena es faci més amè.

Programadors informàtics, hackers, xarxes socials i com intervenen en el nostre comportament són alguns dels temes que tracten les sèries de la nostra llista.

  • Mr. Robot (Amazon Prime)

Elliot, és un jove programador que durant el dia treballa com a tècnic de ciber-seguretat en una empresa i com a hacker per les nits. És reclutat per un anarquista anònim anomenat Mr Robot, la missió del qual és acabar amb E Corp, l’empresa per la qual treballa Elliot.

 

 

  • Years&Years (HBO)

Conta com evoluciona la vida de la família britànica Lyons al llarg de 15 anys (des del 2024), no només amb el tema tecnològic sinó d’altres com: política i neo-feixisme, amenaces nuclears, canvi climàtic, capitalisme, immigració, etc.

 

 

  • Black Mirror (Netflix)

Vivim contínuament obsessionats amb les xarxes socials. Aquesta sensació contínua d’esperar sempre un “like” o comentari en una publicació es porta a l’extrem en aquest capítol de la tercera temporada de Black Mirror, en el que una noia viu desesperada per entrar en l’elit social, aconseguir una millor puntuació i tenir més bona valoració. És Instagram una idea falsa de felicitat? Una vida perfecta en la que mai tenim dies dolents i en la que sempre som encantadors i adorables?

Aquest capítol és un dels que podeu veure però n’hi ha molts més, independents els uns dels altres.

 

 

 

  • Silicon Valley (HBO)

Comèdia nord-americana on Richard Hendricks (protagonista) treballa per a l’empresa Hooli fent de programador al gran parc tecnològic de l’oest dels Estats Units, on crea un nou software de compressió d’arxius digitals. Li vendrà els drets a la companyia per la qual treballa o crearà la seva pròpia empresa i farà perdre milions a Hooli?

 

 

  • Las chicas del cable (Netflix)

Ambientada en la dècada dels anys 30 narra la històra de quatre noies que inicien la seva vida laboral en una companyia nacional de telèfons amb seu a Madrid. Aconseguir un treball com a operadora en aquella època era una gran oportunitat de progrés i modernització per a la dona, ja que el seu paper estaba limitat a les feines de casa

 

 

  • Halt and Catch Fire (AMC)

Conta la història de Joe MacMillan, un jove informàtic d’IBM qui, junt amb Gordon i Cameron formen el trio perfecte per impulsar el món de la informàtica en plena dècada dels anys 80. El segon dels integrants del grup aporta la visió empresarial i de negocis, mentre que el tercer és un prodigi de tot lo relacionat amb la programació.

 

 

  • You (Netflix)

Joe Goldberg, de comportament obsessiu, treu profit de les noves tecnologies per conquerir a Beck, la dona dels seus somnis. Passa d’acosador a parella, doncs fent ús de les xarxes socials i internet, aconsegueix conèixer els detalls més íntims per acostar-s’hi. El que va ser un amor a primera vista es convertirà en una obsessió per ell i s’anirà desfent de tots els obstacles (i persones) que creuin el seu camí.

 

Què us sembla la nostra llista? N’afegiríeu alguna més?