Continuem quedant-nos a casa

with No hi ha comentaris

Degut a les circumstàncies que estem vivint a Catalunya i segons les recomanacions del nostre sistema sanitari, l’equip de La CalaFibra continuem confinats i recomanem als nostres clients i a la població en general que també ho faci i tingui cura de les mesures de protecció com hem estat fent fins ara.

Per aquest motiu, totes les nostres oficines continuaran tancades al públic, però continuem atenent i resolent consultes i incidències per e-mail (info@lacalafibra.net) o també als telèfons:

 • L’Ametlla de Mar i Miami Platja: 877916000
 • El Perelló: 877916070
 • Camarles: 877916090

Des del dia 13 de març, els nostres tècnics estan monitoritzant la xarxa per comprovar que suporta l’augment de demanda i consum a totes les poblacions. Al estar més hores a casa i utilitzar més les seves connexions, ha pujat la demanda d’Internet,  ja sigui per treballar des de casa o bé per entreteniment (videojocs, sèries i pel·lícules en streaming, etc.).

Degut a l’augment de la demanda, hem tingut un augment del consum, i el que abans eren pics de consum al vespre, ara són consums estables durant tot el dia. Per garantir el correcte funcionament del seu servei, hem realitzat ampliacions de les nostres connexions troncals i podem afirmar que la resposta de la xarxa durant aquest dies ha estat positiva, suportant el tràfic i el contingut sol·licitat. 

 

Tanmateix, si vostè detecta algun problema o incidència, si us plau, comuniqueu-nos-el i així li podem solucionar i resoldre.

També li donem alguns consells per fer un millor ús de la seva connexió i també per evitar possibles riscos amb virus informàtics i usurpació de les seves dades personals.

Per un millor ús de la seva connexió:

 • En la mesura que sigui possible, connectar-vos per cable de xarxa al vostre router per les connexions que requereixin qualitat,  ja que així ens assegurem tot l’ample de banda en aquest dispositiu connectat per cable (per exemple: smart TV, video-consoles, etc.), a més que es disminueix la latència (temps de resposta).
 • Si el seu router disposa de dues xarxes WiFi (2,4 Ghz i 5GHz) la de 5GHz és recomana utilitzar-la per veure contingut en streaming o connexions que requereixin una bona qualitat, al disposar de més velocitat de connexió. Per contra, la cobertura es inferior respecte la xarxa de 2,4Gz. Les podrà diferenciar perquè la de 5GHz al final hi veurà “5G” si el vostre dispositiu és compatible.

Mesures de seguretat en les connexions:

 • Evitar clicar a cap enllaç si desconfies del remitent. Malauradament, amb motiu del COVID-19, s’ha detectat un augment de correus maliciosos que es fan passar per l’OMS, centres mèdics, etc. així com no proporcionar cap dada personal (NIF, dades bancàries,etc) que pugui posar en perill la vostra privacitat.
 • Canvia les teves contrasenyes de forma periòdica.
 • No ateneu trucades de gent informant de possibles virus als vostres dispositius i/o assessorament tècnic.
 • Pareu compte amb les compres on-line. Només feu-ho en cas d’estar segurs i que estiguin vinculats a passarel·les de pagament conegudes com: PayPal, Visa, Mastercard, etc.
 • Eviteu clicar banners o pop-ups que us diguin que heu guanyat algun sorteig i sobretot no proporcioneu capa dada personal.
 • Pel que fa a apps i descàrrega d’arxius, pareu atenció pel que fa a l’acceptació de permisos (hi ha apps que sol·liciten permís per accedir a la ubicació, fotos, contactes, etc). Utilitzeu la configuració de privacitat per a qualsevol dispositiu, app o servei que utilitzeu.

Agraïm la vostra comprensió i esperem tornar a la normalitat el més aviat possible. 

Cuideu-vos!